aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ο Χριστοδούλου σε θέση οδηγού

Νέα Σαλαμίνα: Ο Χριστοδούλου σε θέση οδηγού

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μέχρι πρότινος βοηθός του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι σήμερα ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας. Ο νεαρός τεχνικός, που είχε την ευθύνη της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Πουρσαϊτίδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας κερδίζει έδαφος.

Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, γιατί υπάρχουν και ανατροπές, ο Χριστοδούλου βρίσκεται σε θέση οδηγού για να ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων. Έγινε ήδη επαφή με τον Χριστοδούλου, είναι θετικός να αναλάβει τα ηνία και να οδηγήσει το «ερυθρόλευκο» καράβι, απομένει να ληφθεί από το Δ.Σ. η οριστική απόφαση.

Γνώστης της Νέας Σαλαμίνας, δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Ενδεχομένως εντός της εβδομάδας να προκύψει οριστική συμφωνία με τον εκλεκτό και η Νέα Σαλαμίνα να ανακοινώσει το όνομα του προπονητή με τον οποίο θα πορευθεί τη νέα σεζόν. Στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Γιάννης Πετράκης. Εξάλλου, θέμα χρόνου θεωρείται η ανανέωση συνεργασίας και με τους Ντιακιτέ και Ντάτκοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ