aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Να βάλει τέλος στην αφλογιστία του πρώτου ημιχρόνου

Νέα Σαλαμίνα: Να βάλει τέλος στην αφλογιστία του πρώτου ημιχρόνου

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εμφατική νίκη (4-0) επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola συνεχίζεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας (16/1) με αντίπαλο τη Δόξα.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, πριν από την πεντάδα αγώνων «φωτιά» που ακολουθεί, κόντρα σε Ομόνοια (εντός), ΑΕΛ (εντός), Πάφος FC (εκτός), Ανόρθωση (εντός) και Άρη (εκτός).

Στην Περιστερώνα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να δει τους παίκτες του να μπαίνουν από το ξεκίνημα με το πόδι στο γκάζι και να θέσουν τις βάσεις για το τρίποντο από νωρίς. Το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο των έξι τελευταίων αγώνων πρωταθλήματος, είναι κάτι που προβληματίζει τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο γκολ των ερυθρολεύκων σε πρώτο 45λεπτο ήταν στις 28 Νοεμβρίου, στη νίκη (2-0) επί του Ολυμπιακού. Έκτοτε, η προσφυγική ομάδα πέτυχε εφτά τέρματα, όλα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ