aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Μετά τον Κλίμοβιτς πάει για φορ

Νέα Σαλαμίνα: Μετά τον Κλίμοβιτς πάει για φορ

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 26χρονο Λευκορώσο μεσοεπιθετικό, Βλάντισλαβ Κλίμοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Μεταξύ άλλων στις ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Δυναμό Μινσκ. Ο ποδοσφαιριστής είναι εν ενεργεία διεθνής με τη Λευκορωσία. Ο Κλίμοβιτς αποτελεί την έβδομη προσθήκη μετά τους Ρίτσαρντ Οφόρι, Νίκο Μελίσσα, Γιώργο Κατσικά, Τζορτζ Μάντζεκ, Σωτήρη Φιάκα και Ανδρέα Φράγκου.

Εννοείται πως η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ, δίνοντας βαρύτητα στην επιθετική γραμμή. Στο πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη βρίσκεται η προσθήκη επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Φλοριάν Τολεμές στην κορυφή και εξτρέμ. Δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις και εξάλλου δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος. Στις 29 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα διανυθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Επομένως, υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν άλλες τρεις τουλάχιστον προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ