aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Μετά από τρεις μήνες εκτός έδρας τρίποντο

Νέα Σαλαμίνα: Μετά από τρεις μήνες εκτός έδρας τρίποντο

Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αναρριχήθηκε στη βαθμολογία του β’ γκρουπ και υπό προϋποθέσεις διεκδικεί την 8η θέση στη γενική κατάταξη. Θα πρέπει να νικήσει την ΑΕΖ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και την ίδια ώρα, η ΑΕΛ να μην νικήσει την Καρμιώτισσα. Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες περίπου για να γευτούν οι ερυθρόλευκοι εκτός έδρας νίκη.

Η προηγούμενη ήταν στις 11 Φεβρουαρίου, στην Περιστερώνα επί της Δόξας (3-0). Προχθές στο «Στέλιος Κυριακίδης» έβαλαν νωρίς ισχυρές βάσεις κι έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Ο Νάρσινγκ σκόραρε από τα αποδυτήρια κι έφτασε τα επτά τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ανδρέας Φράγκος «γιόρτασε» την ανανέωση του συμβολαίου του με γκολ μετά από τέσσερις μήνες (η προηγούμενη φορά ήταν τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Οθέλλο στις 7 Ιανουαρίου).

Τη νίκη σφράγισε ο 19χρονος Σπυριδάκης, ο οποίος μέρα με τη μέρα κερδίζει πόντους και δείχνει να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ