aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑNέα Σαλαμίνα: Ματς γεμάτο προκλήσεις

Nέα Σαλαμίνα: Ματς γεμάτο προκλήσεις

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης φρόντισε να στρέψει εξ ολοκλήρου το μυαλό όλων στην ομάδα στην αμέσως επόμενη εντός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, δεν το έπραξε τυχαίως. Πρόκειται για σημαντικό 90λεπτο, καθώς η έκβασή του θα καταδείξει κατά πόσον η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να στοχεύσει στην πρώτη εξάδα.

Εννοείται πως το επικείμενο παιχνίδι σφύζει από προκλήσεις. Η Νέα Σαλαμίνα τίθεται αντιμέτωπη με σύνολο που μετρά μόνο νίκες με τον νέο προπονητή και προέρχεται από πελώρια επιτυχία επί της Ομόνοιας. Συν τοις άλλοις, ο Πουρσαϊτίδης έχει τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους για να θέλει να βγει νικητής από τη μάχη απέναντι στην ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο και εργάστηκε ως προπονητής. Δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σεργίου, την ίδια ώρα που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ο Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ