aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Λήγουν 14+1 συμβόλαια

Νέα Σαλαμίνα: Λήγουν 14+1 συμβόλαια

Τη δεδομένη στιγμή το κεφάλαιο ανανέωσης της συνεργασίας με τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου είναι ψηλά στην ατζέντα προτεραιοτήτων της Νέας Σαλαμίνας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατό συντομότερα το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου η προσοχή να στραφεί εξ ολοκλήρου στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Μόνο τότε θα αρχίσουν να ασχολούνται πιο εντατικά με τον προγραμματισμό. Εκτός απρόοπτου, στις επόμενες είκοσι ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, αφού έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα. Υπάρχει πάντως, αισιοδοξία ότι θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Εν τω μεταξύ, πολλά είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται τον Μάιο. Συγκεκριμένα δώδεκα ποδοσφαιριστές, με βάση τις συμβάσεις που διατηρούν με τους ερυθρόλευκους μένουν ελεύθεροι: Γιώργος Κατσικάς, Αμπντελαγιέ Ντιακιτέ, Σερτζ Λεούκο, Ρενάτο Μαργκάσα, Τζόρτζες Μάντζιεκ, Βλάντισλαβ Κλίμοβιτς, Ανδρέας Φράγκος, Μιγκελίτο, Τιάγκο, Χουάν Φελίπε, Έρικ Μποτεάκ και Φλοριάν Τολεμές, ενώ ολοκληρώνεται ο δανεισμός των Ζαχαρία Άδωνη και Γιώργου Μαλεκκίδη. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα αποχωρήσουν όλοι από το «Αμμόχωστος».

Από την άλλη, μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: Νίκος Μελίσσας, Τάσος Κίσσας, Νίκο Ντάτκοβιτς, Ρίτσαρντ Οφόρι, Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Καρλίτος, Σαντιεχού Σαλαλίχ, Μιχάλης Κουμουρής, Τσίκο Μπάνζα και Ντιέγκο Ντορεγκαράι. Όσον αφορά την περίπτωση του Αργεντίνου πρώτου σκόρερ της Νέας Σαλαμίνας, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αυτό γιατί υπάρχει ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του, ωστόσο με βάση τη συμφωνία που υπάρχει, θα πάρει σημαντική αύξηση στις απολαβές του. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνουν όλοι όσοι διατηρούν συμβόλαιο.

Τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της αναμέτρηση της Παρασκευής (31/3) με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ