aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑNέα Σαλαμίνα: Κυνήγησε τη φρεσκάδα για το ματς δίχως αύριο

Nέα Σαλαμίνα: Κυνήγησε τη φρεσκάδα για το ματς δίχως αύριο

Ο Μελίσσας είπε «όχι» στον Πιχ από το σημείο του πέναλτι (40’), στην επανάληψη ο Κουσμάνοβιτς με το γκολ που πέτυχε (68’) έδωσε το σύνθημα της νίκης, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η Νέα Σαλαμίνα δεν είχε ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο κι έτσι το τελικό 1-1 απέναντι στον Οθέλλο θα ξεχαστεί πολύ νωρίς. Δεν θα το ξεχάσει ο Κουσμάνοβιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ με τα ερυθρόλευκα και φιλοδοξεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε προχθές, στον θεσμό που πλέον είναι το βασικό ζητούμενο, το κύπελλο.

Ο αγώνας της Τετάρτης στο «Vittex Αμμόχωστος» κόντρα στην Πάφος FC είναι όλη η σεζόν για τη βαρωσιώτικη ομάδα. Θέλει την πρόκριση και από σήμερα ο ρυθμός ανεβαίνει. «Καλώ τον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει. Θα το παλέψουμε και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αντιλαμβάνεστε κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα. Έπρεπε να δώσω και ευκαιρίες σε άλλα παιδιά. Θα δώσω και άλλες ευκαιρίες για να έχω καλύτερη εικόνα του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες τους τελευταίους δυο μήνες είχαν τρία ρεπό. Προσπαθήσαμε να πάμε όσο πιο φρέσκοι γίνεται στον αγώνα της Τετάρτης», δήλωσε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος έκανε και την ανάλογη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ανησύχησε βλέποντας προχθές τους Φράγκο και Κονέ να αποχωρούν τραυματίες, αλλά έχει τις επιλογές για να παρουσιάσει την ομάδα του, ετοιμοπόλεμη για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ