aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Κρατάει αντίδραση, πρωτιά και… Κουμούρη

Νέα Σαλαμίνα: Κρατάει αντίδραση, πρωτιά και… Κουμούρη

Το 1-4 να το κάνεις 4-4 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν το λες και εύκολο πράγμα. Κι όμως, η Νέα Σαλαμίνα έβγαλε αντίδραση, είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφθασε στην ισοφάριση, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της, που είναι η πρωτιά του Β’ ομίλου.

Διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τη συμπολίτισσά της. Η αντίδραση έφερε την υπογραφή του Μιχάλη Κουμούρη, που πέρασε ως αλλαγή στο 68’ και πέτυχε δύο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο (74’, 78’). Έφθασε τα τρία γκολ, ενώ με το τέλος του αγώνα δήλωσε ενθουσιασμός, τονίζοντας: «Ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση στην Α’ Κατηγορία!».

Επίσης, εκθείασε τον προπονητή του, για το γεγονός ότι τον πιστεύει και του δίνει ευκαιρίες. Στα θετικά της παρουσίας προχθές, το δέκατο γκολ του Ντορεγκαράι, που δείχνει σταθερότητα στο σκοράρισμα και δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πλέον, στη Νέα Σαλαμίνα σκέφτονται τον επόμενο αγώνα, την ώρα που απασχολεί πολύ περισσότερο η νέα σεζόν, ιδιαίτερα μετά την απόφαση του προέδρου Γιάννου Χρυσοστόμου να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ