Η Νέα Σαλαμίνα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για τη διαιτησία του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο Στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ». Οι ερυθρόλευκοι καταγγέλλουν τόσο τον διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου όσο και τον χειριστή του VAR, Ανδρέα Τσαμπαλά, ενώ κάνουν λόγο για σοβαρά διαιτητικά λάθη και απρεπή συμπεριφορά του πρώτου απέναντι σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων οργάνων για τη διαιτησία του αγώνα της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού, ο οποίος διεξήχθη την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026, στο Στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».
Η καταγγελία αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κωνσταντίνο Φωτίου, καθώς και τον χειριστή του VAR, Ανδρέα Τσαμπαλά.
Ειδικότερα, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταγγέλθηκε, πέραν των σοβαρών διαιτητικών λαθών που του αποδίδει το Σωματείο μας, και για την συμπεριφορά του απέναντι σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία το Σωματείο μας θεωρεί απρεπέστατη και εκτός τάξης».














