aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Η τελευταία νίκη ήταν στο ΓΣΠ

Νέα Σαλαμίνα: Η τελευταία νίκη ήταν στο ΓΣΠ

Στο ΓΣΠ, το γήπεδο που πέτυχε την τελευταία φετινή επιτυχία της, θα βρεθεί αύριο η Νέα Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ευχάριστη είναι η ανάμνηση από την προηγούμενη επίσκεψη των ερυθρόλευκων στο στάδιο της πρωτεύουσας, αφού πανηγύρισαν επί της Ομόνοιας. Μάλιστα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη επί των πρασίνων μετά από 26 χρόνια. Όπως έφυγαν στις 18 Οκτωβρίου από το ΓΣΠ, δηλαδή με πλατύ χαμόγελο, θέλουν να φύγουν και αύριο. Με αυτό τον τρόπο θα τερματίσουν και το σερί 4 ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Γιατί, το «διπλό» επί της Ομόνοιας τους βγήκε ξινό, ακολούθησαν 4 διαδοχικές ήττες.

Ο Πουρσαϊτίδης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του. Στη σημερινή προπόνηση θα κρίνει την παρουσία του Καρλίτος στην αποστολή. Τελευταίο παιχνίδι του Βραζιλιάνου μέσου ήταν απέναντι στην Ομόνοια. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η Νέα Σαλαμίνα θα πάει με αρκετές επιλογές στο αυριανό ματς και θα επιδιώξει να φύγει νικήτρια, κάνοντας βαθμολογικό άλμα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου γνωρίζουν πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που έχει νέο προπονητή. Αποτελεί ερωτηματικό πώς θα παρουσιάσει τον Ολυμπιακό ο Σεργίδης, γεγονός που υποχρεώνει τους ερυθρόλευκους να είναι διπλά προσεκτικοί. Αυτό που υποστηρίζουν στη Νέα Σαλαμίνα είναι πως από τη δική τους παρουσία θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ