aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Η «καυτή πατάτα» στα χέρια του Χρυσοστόμου πριν αποχωρήσει

Νέα Σαλαμίνα: Η «καυτή πατάτα» στα χέρια του Χρυσοστόμου πριν αποχωρήσει

Ενώ υπήρξαν κατ’ επανάληψη δημόσιες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες δεν θα υπήρχαν δραματικές αλλαγές στη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, με χθεσινή γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος Γιάννος Χρυσοστόμου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

«Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά του αγαπημένου μας σωματείου έφθασε η ώρα της αποχώρησης μου. Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με τίμιους και ανιδιοτελείς ανθρώπους που είχαν ως κύριο μέλημα τους την προσφορά και την αγάπη προς το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του κι εστίασε στην τεράστια σημασία της προσφοράς στην προσφυγική ομάδα: «Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε χιλιάδες Σαλαμιναίους που δεν γεννήθηκαν στην Αμμόχωστο, αλλά κάθε εβδομάδα τραγουδούσαν για μια πόλη που δεν γνώρισαν αλλά τόσο πολλά αγάπησαν μέσω της ομάδας μας».

Ο Γιάννος Χρυσοστόμου σημείωσε επίσης ότι θα είναι δίπλα από την νέα διοίκηση, κάλεσε όλο τον κόσμο να συστρατευθεί γύρω από το Σωματείο κι ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει, αλλά προηγουμένως θα χειριστεί την «καυτή πατάτα» των τελευταίων ημερών. Θα είναι ο άνθρωπος που θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, κατά πόσο θα συνεχίσει ή όχι. Ήδη έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Ελλαδίτη τεχνικό που προνοεί ετήσιες απολαβές 100 χιλιάδες ευρώ περίπου. Πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους έχει γίνει και στον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ