aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Για να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά

Νέα Σαλαμίνα: Για να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά

Οι επτά βαθμοί σε τέσσερις αγώνες, εκ των δύο να ήταν απέναντι σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους (ΑΕΚ, Απόλλων), κρίνονται ικανοποιητικοί για τη Νέα Σαλαμίνα. Έδειξε πως έχει τις δυνατότητες για μια καλή πορεία, για να μείνει μακριά από περιπέτειες και ταυτόχρονα οι εμφανίσεις και η βαθμολογική συγκομιδή έχουν δώσει ψυχολογία στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς της Δευτέρας με το Παραλίμνι εκτός έδρας. Κρίνεται σημαντικό, στην προσπάθειά τους να κοιτάξουν ακόμη πιο ψηλά. Επίσης, είναι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους και αν τον κερδίσει μέσα στην έδρα του, θα πάρει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο Πουρσαϊτίδης από σήμερα, έχοντας πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού επέστρεψαν οι διεθνείς, είναι σε θέση να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου». Με τα σημερινά αγωνιστικά δεδομένα, δεν υπολογίζεται μόνο ο Ντιακιτέ που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ