aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Γέμισε στα στόπερ με τον Άδωνη

Νέα Σαλαμίνα: Γέμισε στα στόπερ με τον Άδωνη

Σε μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα, που πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Ζαχαρία Άδωνη. Ο 23χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Εθνικό Άχνας, έρχεται να αυξήσει τις επιλογές στα στόπερ δίνοντας μεγαλύτερο βάθος. Σημαντική επιτυχία για την ομάδα της Αμμοχώστου η απόκτηση του Άδωνη, που βρέθηκε στο «στόχαστρο» ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό. Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν επίσης με τη μορφή δανεισμού τον Λουκά Καλογήρου στην ομάδα της Άχνας.

Στη Νέα Σαλαμίνα, συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με το Παραλίμνι εκτός έδρας. Ο Πουρσαίτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Ντιακιτέ. Έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με τον Άδωνη να «χτυπά» θέση, προσδοκώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και η Νέα Σαλαμίνα να επανέλθει στις επιτυχίες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μέτρησε ήττα από την ΑΕΚ και ισοπαλία με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ