Η Νέα Σαλαμίνα άγγιξε τον μικρό ποδοσφαιρικό άθλο με την προσπάθεια εισόδου στην εξάδα, αλλά σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωσή της, το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε δεν διαγράφει την πολύ πετυχημένη παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού μέσα στη σεζόν πραγματοποιήθηκαν αρκετές ποδοσφαιρικές υπερβάσεις.
Τονίζεται, επίσης ότι η βαρωσιώτικη ομάδα έχει ως στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης του β’ γκρουπ. Η παρουσία στο β’ γκρουπ θα μειώσει την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος κι έτσι η διοίκηση καλεί τον κόσμο της να συνδράμει, όπως κάνει διαχρονικά.
«Μόνη πηγή εσόδων τη δεδομένη στιγμή είναι ο λαχνός οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10 ευρώ έκαστος που κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2022, με δώρο ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Έχουμε αποδείξει ότι η ενότητα και η πίστη στο πλάνο και στο όραμα μπορεί να αποφέρει καρπούς και να σκορπίσει χαμόγελα. Όλα αυτά όμως χρειάζονται και την οικονομική συμβολή όλων μας».