aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Εμπιστοσύνη στον Χριστοδούλου

Νέα Σαλαμίνα: Εμπιστοσύνη στον Χριστοδούλου

Σε γνώριμη λύση για τη θέση του προπονητή προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, που κάθισε στα τελευταία τρία ματς στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής, ενώ προηγουμένως ήταν βοηθός του Πουρσαϊτίδη, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης. Όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι, έχουν συνάψει συμφωνία με τον Χριστοδούλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο προπονητής μας δεν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό του Σωματείου μας αφού βρίσκεται στην ομάδα από το 2016, με εξαίρεση ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών. Μέσω της σκληρής δουλειάς και της εργατικότητας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τόσο του ΔΣ, όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος» αναφέρει η Νέα Σαλαμίνα.

Όπως σημειώνεται, «η βαθιά γνώση του οικοδομήματος της Νέας Σαλαμίνας σε συνδυασμό με την ικανότητα και την βοήθεια της προπονητικής του ομάδας, μας κάνει αισιόδοξους ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ