aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Δύσκολη αποστολή, τεράστια πρόκληση

Νέα Σαλαμίνα: Δύσκολη αποστολή, τεράστια πρόκληση

Η Ομόνοια νίκησε χθες την Καρμιώτισσα και η Νέα Σαλαμίνα για να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα του ΑΠΟΕΛ στο αποψινό (19:00, Cablenet1) παιχνίδι τους. Τίποτα άλλο δεν αρκεί στους ερυθρόλευκους, που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με ένα και μοναδικό στόχο, το «διπλό».

Δύσκολο το εγχείρημα της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη, όμως έδειξε στην τρέχουσα σεζόν πως είναι ικανή και έχει τις δυνατότητες να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλος. Η Νέα Σαλαμίνα δεν θέλει με τίποτα να δει και τον δεύτερο στόχο της να χάνεται μέσα σε λίγες ημέρες. Ναι μεν η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας βάζει μεγαλύτερη πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, αλλά από την άλλη έχουν ενώπιον τους μια μεγάλη πρόκληση και θέλουν να φωνάξουν «παρών».

Ο Πουρσαϊτίδης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του. Δεν υπολογίζει τον Οφόρι, λόγω καρτών, ενώ ο Τολεμές ενδέχεται να είναι στην αποστολή. Παρά το εργάσιμο της ημέρας, οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας θα βρεθούν μαζικά στο ΓΣΠ για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, προσδοκώντας στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια σπουδαίας σημασίας νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ