aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Δύο παιχνίδια, στα μέτρα των δυνατοτήτων της

Νέα Σαλαμίνα: Δύο παιχνίδια, στα μέτρα των δυνατοτήτων της

Στη Νέα Σαλαμίνα δεν έμειναν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αμέσως κοίταξαν μπροστά. Μπορούσε με λίγη ευστοχία και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, η ομάδα της Αμμοχώστου να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Ωστόσο, η παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο της στέρησε το δικαίωμα να το πετύχει. Οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν ήδη για το προσεχές παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στην έδρα τους, το οποίο θέλουν να κερδίσουν όπως έκαναν και στην πρεμιέρα, αλλά και να κάνουν το ίδιο σε αυτό που θα ακολουθήσει με τον Ακρίτα.

Δύο παιχνίδια που θεωρούνται στα μέτρα των δυνατοτήτων τους και θα επιδιώξουν να πάρουν το απόλυτο των βαθμών και να ανέλθουν βαθμολογικά.

Εξάλλου, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό (18:30) φιλικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Παναθηναϊκό στο «Αμμόχωστος». Ο αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου, προσφέρεται για τον Πουρσαϊτίδη να δώσει χρόνο σε παίκτες που προέρχονται από αποχή, αλλά και σε κάποιους νεαρούς.
Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ