aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: «Δεμένοι» μέχρι το 2025 οι Τσίκο και Καρλίτος

Νέα Σαλαμίνα: «Δεμένοι» μέχρι το 2025 οι Τσίκο και Καρλίτος

Οι Τσίκο Μπάνζα και Καρλίτος αποτελούν σημείο αναφοράς στη φετινή αξιοπρόσεκτη πορεία της Νέας Σαλαμίνας. Οι δύο Ανγκολέζοι εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους και όπως είναι φυσιολογικό, δεν περνούν απαρατήρητοι από άλλες ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι πάντως, θα πρέπει να αποταθούν στην ομάδα της Αμμοχώστου, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, αμφότεροι διατηρούν συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ρήτρα αγοράς τους. Οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να «δέσουν» τους δύο ποδοσφαιριστές, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο πίστευαν στις δυνατότητες τους, ενώ οι Τσίκο και Καρλίτος με τη σειρά τους, δικαιώνουν τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

Από εκεί και πέρα, η ανανέωση της συνεργασίας με τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου είναι αυτό που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή στη Νέα Σαλαμίνα. Εκφράζεται πάντως, αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη στις διαπραγματεύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ