aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Χωρίς άγχος και πίεση για τη νίκη

Νέα Σαλαμίνα: Χωρίς άγχος και πίεση για τη νίκη

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν στη Νέα Σαλαμίνα, τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, καλούνται να διαγράψουν τα αποτυχημένα αποτελέσματα των προηγούμενων τεσσάρων εβδομάδων, τα οποία έφεραν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου και τη μη είσοδο στην πρώτη 6άδα.

Στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Ακρίτα που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος», η ομάδα του Πουρσαϊτίδη στοχεύει στην πρώτη νίκη μετά από 6 συναπτούς αγώνες στις δύο εγχώριες διοργανώσεις, περνώντας το μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση ότι δεν θα… χαριστεί σε κανέναν. Παρά το γεγονός πως βαθμολογικά είναι αδιάφορη, επιβάλλεται να παλέψει κάθε παιχνίδι για την ιστορία της και μόνο, αφού δεν υπάρχει άλλο ουσιαστικό κίνητρο. Στα 14 ματς στο β΄γκρουπ, θα δοθεί η ευκαιρία σε συγκεκριμένους παίκτες να αυξήσουν το χρόνο συμμετοχής και σε άλλους για να πείσουν ότι αξίζουν παραμονή στην ομάδα για άλλη μία σεζόν.

Μακριά από το οποιοδήποτε βαθμολογικό άγχος και πίεση, η Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξει να παραμείνει στην κορυφή του β΄γκρουπ και παραλλήλως, η διοίκηση θα αρχίσει να σκέφτεται τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ