aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Απαιτείται αντίδραση στα δύσκολα

Νέα Σαλαμίνα: Απαιτείται αντίδραση στα δύσκολα

Από τη στιγμή που η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η διακοπή σαφέστατα και κρίνεται θετική. Για να δοθεί ο χρόνος στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει στις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν, να ηρεμήσει η ομάδα και να ανασυντάξει δυνάμεις.

Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δείξουν αντοχές και με την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους, να βγάλουν αντίδραση. Είναι σημαντικό στα δύσκολα να έχεις τις λύσεις, που θα σε οδηγήσουν ξανά στον ίσιο δρόμο.

Στοιχείο που απαιτείται άμεσα βελτίωσης, είναι η αντίδραση όταν η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ. Όσες φορές η Νέα Σαλαμίνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο… έχασε. Δείγμα ότι, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ψυχολογία και το σθένος να σηκώσουν κεφάλι και να απαντήσουν. Είναι μια μεγάλη αδυναμία που για την ώρα δεν βρήκε λύση. Ο Πουρσαϊτίδης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του και αναμένει πως είναι κάτι που θα το αλλάξουν στην πορεία. Βεβαίως, το σημαντικότερο είναι να μη μένει η Νέα Σαλαμίνα πίσω στο σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ