aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Αντίστροφη μέτρηση

Νέα Σαλαμίνα: Αντίστροφη μέτρηση

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ενόψει του αυριανού αγώνα με το Παραλίμνι που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου». Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντιακιτέ και ενδεχομένως στον Τιμόθεο Παύλου. Την ίδια ώρα, στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση των Μελίσσα, Οφόρι, Τιάγκο και Ντάτκοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι έχουν φανερώσει μέχρι στιγμής πως διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο, ικανό να καταβάλει την αντίσταση οποιουδήποτε αντιπάλου. Κέρδισαν την Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα, στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν από την ΑΕΚ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική εξήλθαν ισόπαλοι με τον Απόλλωνα. Αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους.

Εάν οι επιθετικοί κορυφής, Τολεμές και Ντορεγκαράι, «συνδεθούν» με αντίπαλο πλεκτό, εκφράζεται η αισιοδοξία στη Νέα Σαλαμίνα, ότι η ομάδα θα… τρέξει πιο δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων της. Τα γκολ των ερυθρολεύκων πέτυχαν οι Μιγεκλίτο (2), Κλίμοβιτς, Φελίπε και Ντιακιτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ