aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης

Νέα Σαλαμίνα: Αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Χριστόδουλου Χριστοδούλου ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας γνωρίζει πολύ καλά τον Χριστοδούλου κι ο Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τον σύλλογο.

Φοράει τη φόρμα της εδώ και πολλά χρόνια και η αμφίδρομη σχέση αλληλοεκτίμησης ήταν το καλύτερο εχέγγυο για την απόφαση. «Ήταν η καταλληλότερη επιλογή αυτή τη στιγμή», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα πορευθεί στο μοντέλο του αθλητικού διευθυντή. Πόστο που θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής, Γιάννης Θεοδώρου.

Θα πλαισιώνεται από το προπονητικό τιμ, αλλά και από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Λάζο. «Η μόνη διαφορά που θα υπάρχει σε αυτό το μοντέλο είναι ότι οι επιλογές των παικτών δεν θα γίνονται από τον τεχνικό διευθυντή αλλά από τα άτομα που θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα», διευκρίνισε ο Γιώργος Καζαμίας.

Ένα – ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ του σχεδιασμού της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σειρά πήρε ο Αμπντελάι Ντιακιτέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο «Ντιάκι» αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους τα τελευταία δύο χρόνια και «μέτρησε» 54 συμμετοχές και 6 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ