aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Άλλη εντός, άλλη εκτός

Νέα Σαλαμίνα: Άλλη εντός, άλλη εκτός

Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι μακριά από το «Αμμόχωστος» κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος η Νέα Σαλαμίνα. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Αρένα (0-1), προχθές βράδυ έφυγε με άδεια χέρια και από το «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι (0-2). «Θα πρέπει να αγωνιζόμαστε το ίδιο καλά και στα εκτός έδρα παιχνίδια. Ήταν μία κακή παρένθεση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και ηττήθηκαν δίκαια. «Δεν υπάρχει λόγος υπερενθουσιασμού μετά από νίκη και υπεραπογοήτευσης μετά από ήττα. Δεν υπάρχει λόγος πανικού», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, σημειώνοντας ωστόσο ότι το ματς της 5ης αγωνιστικής πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα ενόψει της συνέχειας. «Η ομάδα δείχνει πως έχει άλλη δυναμική μέσα στην έδρα της. Βέβαια πρέπει να το επιβεβαιώσουμε και το Σάββατο απέναντι στη Δόξα. Όμως, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί η ομάδα δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμό στα εκτός έδρας παιχνίδια», πρόσθεσε ο Γιώργος Καζαμίας.

Ο Νίκος Μελίσσας, που αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν έπαιξε στο προχθεσινό ματς, υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Δόξα. Καλή παρουσία είχε στο «Τάσος Μάρκου» ο Ζαχαρίας Άδωνη που έκανε ντεμπούτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ