aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚίσσας: «Περήφανος και ευλογημένος που γνώρισα τις αξίες της Νέας Σαλαμίνας»

Κίσσας: «Περήφανος και ευλογημένος που γνώρισα τις αξίες της Νέας Σαλαμίνας»

Κύριος ήρθε, κύριο φεύγει από τη Νέα Σαλαμίνα ο Τάσος Κίσσας. Ο Κύπριος τερματοφύλακας με μία ανάρτηση κατάθεση ψυχής αποχαιρετά την ερυθρόλευκη οικογένεια. Δηλώνει περήφανος και ευλογημένος που γνώρισε από πρώτο χέρι τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει το περήφανο σωματείο της Αμμοχώστου και διαβεβαιώνει ότι ήταν τιμή και καμάρι του που διετέλεσε αρχηγός της και υπογραμμίζει πως αποχωρεί με αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες και θα συνοδεύουν τόσο τον ίδιο όσο και όλη του την οικογένεια.

Η ανάρτηση του Κίσσα

Αγαπημένοι Σαλαμιναίοι

Μετά από την έντονη συναισθηματική φόρτιση της προηγούμενης εβδομάδας πλέον με καθαρό μυαλό νιώθω την ανάγκη να αποτυπώσω τις σκέψεις μου και τα ανάμικτα μου συναισθήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγαίνοντας 5 χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019 όταν βάδιζα για πρώτη φορά στα γραφεία της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι μπροστά μου απλωνόταν μια τόσο παραγωγική και όμορφη διαδρομή από όλες τις απόψεις. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην προσωρινή έδρα της Νεας Σαλαμίνας σε επίσημο παιχνίδι εναντίον της Αελ στις 05/10/19 μέχρι και την τελευταία μου εμφάνιση στις 12/05/2024 εναντίον της ΑΕΖ ένιωσα απεριόριστο σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη προς το πρόσωπο μου που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ανταποδώσω. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πραγματικά έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό τόσο εντός αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και πάντοτε λειτουργούσα με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ το προσωπικό όφελος. Πραγματικά νιώθω περήφανος και ευλογημένος που γνώρισα από πρώτο χέρι τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει το περήφανο σωματείο της Νεας Σαλαμίνας και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν τιμή μου και καμάρι που από τον δεύτερο μου κιόλας χρόνο επιλέχτηκα ως ένας από τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ολοκληρώνοντας την πορεία μου ως ποδοσφαιριστής της Νεας Σαλαμίνας, με εξαίρεση την δύσκολη στιγμή του υποβιβασμού το 2021, κρατάω μόνο θετικές αναμνήσεις. Αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες και θα συνοδεύουν τόσο εμένα αλλά και όλη μου την οικογένεια. Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου και νιώθω ότι μπορώ να αντικρίζω τον καθένα σας στα μάτια με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλα τα προπονητικά, ιατρικά και παραϊατρικά επιτελεία και συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και μαζί χαράξαμε αυτή την πορεία όλα αυτά τα χρόνια, τα διοικητικά συμβούλια και προέδρους για την πίστη τους σε εμένα καθώς και το προσωπικό στα γραφεία που έτρεχε καθημερινά για να λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια. Στην οικογένεια μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη σας και όλα όσα κάνετε για μένα καθημερινά για να είμαι ο άνθρωπος και επαγγελματίας που είμαι μέχρι και σήμερα. Τέλος, στον περήφανο ερυθρόλευκο κόσμο, νιώθω ότι ήρθα σαν ένας άγνωστος αλλά φεύγω σαν ένας από εσάς και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω όσα χρόνια και αν περάσουν. Να είστε βέβαιοι ότι το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας βαδίζει σε σωστά μονοπάτια και με την δική σας παθολογική αγάπη τα καλύτερα έπονται. Έχω αναπτύξει φιλίες που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας σε κάποια φάση θα συναντηθούν ξανά.

Με απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση,

Ο Τάσος σας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ