aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑKαζαμίας: «Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω για τη διαιτησία…»

Kαζαμίας: «Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω για τη διαιτησία…»

Απονομή δικαιοσύνης χαρακτήρισε ο Γιώργος Καζαμίας την ισοφάριση της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία της αναμέτρησης, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να βάζουν τη θηλιά στο λαιμό από τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν βρήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά πιστεύω αποδόθηκε η ελάχιστη δικαιοσύνη. Σήμερα η ομάδα μας δικαιούταν να κερδίσει, ήταν καλύτερη. Αυτή είναι η Νέα Σαλαμίνα. Από την στιγμή την στιγμή που είσαι πίσω στο σκορ και καταφέρνεις τουλάχιστον να μην χάσεις πρέπει να σε ικανοποιεί”.

Αν θα βοηθήσει την ομάδα αυτή η ισοπαλία: «Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι από τα 40, δεν υπήρχε καμία πίεση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω δικαιούμασταν να κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να βάζουμε τη θηλιά από μόνη μας στο λαιμό από τη 2η αγωνιστική. Είναι ένα δείγμα της φετινής δυναμικής της Νέας Σαλαμίνας και είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Αν έχει άποψη για τις φάσεις που η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε πέναλτι: «Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω, πραγματικά, αλλά κάθε φορά που μιλάμε στη Νέα Σαλαμίνα έχουμε λίγες συνέπειες. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον προπονητή τερματοφυλάκων Χρίστο Γιούκβιετ και στον πατέρα μου που κλείνει τα 72 του χρόνια και είναι σταθερό στήριγμα. Να είναι πολύχρονοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ