aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚαζαμίας: «Είπαμε ας τους κερδίσουμε μια φορά και ήταν σήμερα»

Καζαμίας: «Είπαμε ας τους κερδίσουμε μια φορά και ήταν σήμερα»

Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας χαρακτήρισε τη σημερινή ο Γιώργος Καζαμίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων μίλησε μετά την εμφαντική νίκη με 4-0 επί της ΑΕΚ που έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Aν περίμενε τέτοιο σκορ: «Να πω ότι απλά περιμέναμε την πρόκριση, με τόσο εμφατικό τρόπο όχι. Όμως η ομάδα μας άξιζε το σημερινό αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση, δεν απειλήθηκε ποτέ, δώσαμε πολλή, πολλή χαρά στον κόσμο».

Αν ήταν η καλύτερή τους εμφάνιση: «Ναι, ίσως ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Χάσαμε δύο φορές από την ΑΕΚ, είπαμε ας τους κερδίσουμε μια φορά και ήταν σήμερα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Εξαιρετικός ο κόσμος, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία, μπήκε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό κι έσπρωξε την ομάδα».

Για το ότι ο κόσμος περιμένει μετεγγραφές: «Περιμένει μετεγγραφή. Έχουμε στείλει κάποιες προτάσεις, περιμένουμε απαντήσεις, θέλουμε λίγη υπομονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ