Τρέχουν οι εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα, καθότι μετά το οριστικό φινάλε στη σεζόν άρχισε να μπαίνει το νερό στα αυλάκι όσον αφορά στη νέα σεζόν. Η πρώτη ενέργεια που επισημοποιήθηκε έχει να κάνει με την ανανέωση του Αλέξανδρου Μιχαήλ για ακόμη 2+1 χρόνια. Αν όλα πάνε καλά δηλαδή, με βάση τη νέα συμφωνία, ο Κύπριος στόπερ θα συμπληρώσει πενταετία στο «Αμμόχωστος». Ο 26χρονος αμυντικός αποκτήθηκε αρχικά το 2024, ακολούθησε την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και παρότι αρκέστηκε στις δυο συμμετοχές λόγω ρήξη χιαστών στους ερυθρόλευκους ποντάρουν αρκετά στις δυνατότητες του αριστεροπόδαρου αμυντικού.
Οι επόμενες ανανεώσεις φαντάζουν θέμα χρόνου κι ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές θα «αγγίξουν» όλες τις γραμμές. Από εκεί και πέρα, στη Νέα Σαλαμίνα το ψάχνουν ήδη για ενίσχυση, με τον Σαμουέλ Γκράντσιρ να αποτελεί εκτός απροόπτου την πρώτη μετεγγραφή, μετά την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Ο 29χρονος εξτρέμ κουβαλάει ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό με εμφανίσεις σε Λιγκ 1, MLS και Τσάμπιονς Λιγκ και δεδομένα φέρνει μαζί του αρκετές εμπειρίες. Εξάλλου, μεταξύ άλλων υπήρξε συμπαίκτης με τους Ντεμπέλε, Φάμπρεκας, Φαλκάο και Τσιτσαρίτο, ενώ προπονητής του ήταν για ένα διάστημα ο Ανρί. Επίσης ο άλλοτε διεθνής με την Κ21 της Γαλλίας ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τη διεισδυτικότητα του, αφού με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτηση έκανε πολλές φορές τη ζημιά κατά το παρελθόν.
Ο Γκράντσιρ, λοιπόν, επιλέχθηκε με την προοπτική να προσθέσει ποιότητα και βάθος στα φτερά… και το μεγάλο στοίχημα είναι να επανέλθει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Άλλωστε, αν και δεν καταγράφεται κάποιος σοβαρός τραυματισμός ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2025. Συνεπώς, στη Νέα Σαλαμίνα ψάχνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του.














