aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ Νέα Σαλαμίνα έβαλε... μπουρλότο στην παραμονή

Η Νέα Σαλαμίνα έβαλε… μπουρλότο στην παραμονή

Με γκολ του Σαλαλίχ στο 84ο λεπτό, η Νέα Σαλαμίνα απέδρασε με τη νίκη από την Περιστερώνα (1-0), πανηγύρισε δεύτερο σερί τρίποντο με υπηρεσιακό κόουτς τον Χριστοδούλου, αφήνοντας τη Δόξα στις εντυπώσεις. Για να ακριβολογούμε την άφησε να ψάχνει το λάθος.

Η ομάδα του Σακκά δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποκορύφωμα την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαντίκ στο 90’+5 και στην τελευταία αγωνιστική δεν πρέπει να πάρει χειρότερο αποτέλεσμα από το Παραλίμνι για να παραμείνει στην Α΄Κατηγορία. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ και οι βυσσινί, φιλοξενούνται από την Ανόρθωση.

Το γκολ των ερυθρολεύκων, πάντως, είχε και δόση τύχης. Ο Κουμουρής έκανε το γύρισμα, ο Σισκόφσκι είπε «όχι» σε πλασέ του Σαλαλίχ, ωστόσο η μπάλα στην επαναφορά χτύπησε στον ακραίο επιθετικό από την Αιθιοπία και κατέληξε στα δίχτυα. Υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του σκόρερ, ωστόσο η φάση ελέγχθηκε και το γκολ μέτρησε κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως κατόπιν παρέμβασης του VARίστα, Χριστοφόρου, υποδείχθηκε το πέναλτι που κέρδισε η Δόξα.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν σε αδρές γραμμές καλύτερη από την αντίπαλο. Οι τελικές ήταν 14/4, αυτές εντός στόχου 5/3 και τα κερδισμένα κόρνερ 9/1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ