aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΓια το βήμα παραπάνω…

Για το βήμα παραπάνω…

Μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η Νέα Σαλαμίνα, βάσει της εικόνας που παρουσίασε στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έτοιμη να αρχίσει με αξιώσεις το νέο πρωτάθλημα και να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό θα είναι το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους τη νέα σεζόν.

Η ομάδα πέρσι πήρε θέση στην εξάδα και φέτος θα ψάξει αρχικά παρουσία της και πάλι στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και να δηλώσει παρούσα στα πλέι οφ, αλλά να είναι βαθμολογικά σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον να μην είναι αδιάφορη και να έχει στόχο για πέρα από την έκτη θέση.

Η Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή και μια δεκάδα νέων ποδοσφαιριστών: Άντονιτς, Φροξυλιάς, Μάατσι, Γκράσι, Τσαμπούρης, Κολοκούδιας, Αβελάιρας, Μπεμπέ, Κωνσταντίνου, Βεσελόβσκι. Θα είναι αλλαγμένη σε πρόσωπα, ενώ η παρουσία του Νεαγκόε είναι λογικό να επιφέρει νέα φιλοσοφία.

Το ευχάριστο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι παρουσιάζουν, παρά τις 10 προσθήκες, καλό βαθμό ετοιμότητας και κυρίως ομοιογένειας. Είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα με την εικόνα στα φιλικά, ότι η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε ποιότητα με τις προσθήκες που έγιναν, ενώ είναι και πιο έμπειρη. Το γεγονός αυτό αυξάνει τις προσδοκίες αλλά και τις πιθανότητες μιας πετυχημένης σεζόν.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων για τη Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώνεται αύριο, με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Dimco Αμμόχωστος». Ο Νεαγκόε αναμένεται για σημαντικό χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που προορίζει για την πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλωνα. Μοναδική απουσία ο Νεόφυτος Μιχαήλ, που συνεχίζει να έχει πόνους στην πλάτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ