aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΓ. Κωνσταντίνου: «Εξαιτερικά δύσκολη η επόμενη σεζόν, οι οικονομικές συνθήκες ακόμα πιο δύσκολες»

Γ. Κωνσταντίνου: «Εξαιτερικά δύσκολη η επόμενη σεζόν, οι οικονομικές συνθήκες ακόμα πιο δύσκολες»

Γραπτή δήλωση από τον νέο Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Κωνσταντίνου με αφορμή τη χθεσινοβραδινή Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Κωνσταντίνου:

Αγαπητά μέλη του Σωματείου, Φίλες και Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ,

Μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες προγραμματισμού και προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η παρουσία των μελών στη Γενική Συνέλευση ήταν μαζική και η εντολή που δόθηκε στο πως θα πρέπει να πορευθεί το ΔΣ είναι ξεκάθαρη. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους και όλες ότι θα εργαστούμε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και το καλό του Σωματείου μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Αναγνωρίζουμε ότι η αγωνιστική περίοδος που έπεται είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι οικονομικές συνθήκες ακόμα πιο δύσκολες, αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το να κάνουμε τους ανάλογους σχεδιασμούς για την πρόοδο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Είμαι σίγουρος ότι οι Σαλαμιναίοι και οι Σαλαμιναίες θα σταθούν συμπαραστάτες και αρωγοί και σε αυτή μας την προσπάθεια και θα είναι συμπαραστάτες με όποιο τρόπο μπορούν για να στηρίξουν το ΔΣ και κατ’ επέκταση το Σωματείο. Εξάλλου ο κόσμος μας το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι ποτέ δεν άφησε μόνο το Σωματείο και ήταν στυλοβάτης σε κάθε νέα προσπάθεια που ξεκινούσε.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ, όσο και εγώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο που έχει θέσει η Γενική Συνέλευση και όλες μας οι προσπάθειες θα στρέφονται πάντοτε στο στόχο της εξυπηρέτησης του καλού και του συμφέροντος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ