aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Εντόπισα τα λάθη και θα τα εξαλείψω»

«Εντόπισα τα λάθη και θα τα εξαλείψω»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Εουτζέν Νεαγκόε είπε στους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας ότι εντόπισε τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα τρία πρώτα παιχνίδια και δουλεύει με στόχο την εξάλειψή τους. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί, μέσω των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας, να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» για την 4η αγωνιστική.

Όπως διαρρέει από τις τάξεις του σωματείου, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, συμφωνούν ότι θα είναι αποτυχία αν δεν έρθει η νίκη την ερχόμενη Κυριακή. Όχι διότι υπάρχει υποτίμηση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Είναι λογικό, όμως, ο ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια, η ανάγκη για το πρώτο τρίποντο και την ανατροπή του κλίματος, να προσδίδουν μεγαλύτερη σημασία στο ματς με τους πράσινους της Λεμεσού.

Με τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι χθες, αναφορικά με την προετοιμασία των ερυθρόλευκων, κατά πάσαν πιθανότητα θα υπάρχει μόνο ένας απών. Ο τιμωρημένος Δημήτρης Φροξυλιάς. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, οι Νταβίντε Γκράσι και Νεόφυτος Μιχαήλ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, αισθάνονται πολύ καλύτερα και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας ελπίζουν ότι στο νέο εντός έδρας παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ξανά τον κόσμο στο πλευρό τους. Είναι φυσικό να είναι «κουμπωμένοι» οι οπαδοί των Αμμοχωστιανών, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις. Ωστόσο, την Κυριακή υπάρχει η προοπτική της πρώτης νίκης και κατά συνέπεια, μιας νέας αρχής στο κυνήγι της επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί από τη διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ