aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧρυσοστόμου για Πουρσαϊτίδη: «Ποτέ μην πεις ποτέ»

Χρυσοστόμου για Πουρσαϊτίδη: «Ποτέ μην πεις ποτέ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννος Χρυσοστόμου, μια μέρα από τη σημαντική νίκη με 2-0 εις βάρος της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη των ερυθρολεύκων:

Δουλεύει πολύ καλά το μοντέλο Σάββα Πουρσαϊτίδη στη Νέα Σαλαμίνα: «Φαίνεται ότι δουλεύει αυτή η συνταγή, ο Σάββας με τους συνεργάτες του στη Νέα Σαλαμίνα με το περιβάλλον και τους στόχους της ομάδας. Μια συνταγή πετυχημένη δεν την αλλάζεις».

Θέλετε να συνεχίσετε και του χρόνου μαζί του; «Ναι βέβαια τον θέλουμε».

Δεν θα έχει και αυτός κάποιο πρόβλημα να παραμείνει: «Από ότι αντιλαμβάνομαι όχι, αλλά ποτέ μην πεις ποτέ. Κάποτε έρχονται πράγματα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Μπορεί να έχει κάποια καλύτερη πρόταση από την δική μας. Ξέρετε ότι δεν κάνουμε μεγάλα ανοίγματα και οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες».

Είναι άθλος για τη Νέα Σαλαμίνα αυτό που διεκδικεί φέτος και σύμφωνα με το μπάτζετ της: «Στην φετινή περίοδο είναι ένας άθλος., ο θέμα είναι το μέλλον και ως να συνεχίσουμε με περιορισμένους οικονομικούς πόρους να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα το συζητήσουμε και με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ., να δούμε την κατάσταση με τους επενδυτές. Δεν είναι κακό να μπαίνουν επενδυτές με πιο θεσμοθετημένες διαδικασίες. Το παράδειγμα της Αλκής είναι προς αποφυγήν. Μας λυπεί η εξέλιξη με την Αλκή. Ένα σωματείο που αγωνίζεται χρόνια να επιβιώσει, τους είχαμε στο στάδιο Αμμόχωστος, δεν είναι σημερινό το ενδιαφέρον μας για την Αλκή, μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους πολλές αναποδιές που είχαν, τους στηρίξαμε χωρίς να θέλουμε ευχαριστώ ή να νιώθουν κάποια υποχρέωση. Το σωματείο μας γνωρίζει από δυσκολίες. Όταν ήρθαμε στη Λάρνακα η Αλκή μας στήριξε εκείνη την δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να το δούμε στο γενικό πλαίσιο, στο πως αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις».

Για το θέμα με τους επενδυτές: «Κάποτε κάποιος είπε ότι όλοι μας ερωτεύεται, κανείς δεν μας παντρεύεται. Υπήρχαν κάποιες βολιδοσκοπήσεις, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Η Νέα Σαλαμίνα έχει τα μέλη της, το όργανο που παίρνει τέτοιες αποφάσεις είναι η Γενική Συνέλευση και δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον για να το μεταφέρουμε στα μέλη μας. Κάνεις από όσους ενδιαφερθεί δεν έχουν αποδείξει τα κεφάλαια που λένε ότι έχουν»

Θα προκύψει και 3η προσθήκη στη Νέα Σαλαμίνα; «Μπορεί να προκύψει κάτι, μπορεί και να ην προκύψει. Υπάρχει μια συγκεκριμένη θέση για την οποία μπορεί να προκύψει κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ