aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧριστοδούλου: «Ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ μας αφήνει την πικρία»

Χριστοδούλου: «Ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ μας αφήνει την πικρία»

Πικρία για το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις άφησε στη Νέα Σαλαμίνα το 2-2 κόντρα στην ΑΕΖ, όπως σχολίασε ο Χριστοδουλος Χριστοδούλου.

Όσα δήλωσε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου:

«Δεν τα καταφέραμε, κάναμε ένα μέτριο Α’ μέρος, είχε καιρό να κάνουμε τέτοιο. Στο Β’ μέρος μπήκαμε καλύτερα και είχαμε τις φάσεις να το τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά μας έλειπε η ψυχραιμία και η υπομονή. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΖ».

Για το αν το ισόπαλο αποτέλεσμα αποτελεί μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για 6άδα ή πισωγύρισμα για την ομάδα: «Δεν το βλέπω σαν πισωγύρισμα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η ΑΕΖ έχει καλά αποτελέσματα. Θα παλέψουμε τα επόμενα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά τα αποτελε΄σματα. Αντιλαμβάνομαι την ερώτηση σας πως με μια νίκη θα ήμασταν 6άδα αλλά θα συνεχίσουμε το έργο μας».

Για το αν αφήνει πικρία ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση: «Αν δούμε την γενική εικόνα και εμείς και ΑΕΖ είχαμε τις στιγμές μας. Ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ μας αφήνει την πικρία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά και να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ