aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧριστοδούλου: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα με αυτοπεποίθηση - Έτσι θα συνεχίσουμε»

Χριστοδούλου: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα με αυτοπεποίθηση – Έτσι θα συνεχίσουμε»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και το αποτέλεσμα δήλωσε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στην ΑΕΚ.

Όσα δήλωσε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου:

Αρχικά είπε: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα με αυτοπεποίθηση για να παίξουμε και να πάρουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι στην άμυνα. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα έβγαινε μπροστά, προς το τέλος παίζαμε ουσιαστικά με 10. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Συνεχίζουμε ταπεινά, τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας στήριξε αρκετά, τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να κατακλείσει το γήπεδο την Παρασκευή».

Πολύ καλή αμυντική λειτουργιά, από την άλλη όχι επιθετικά: «Δεν κρατήσαμε μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρνο. Έπαιζε πολύ ψηλά η ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα στην έδρα της. Κάθε πόντος είναι σημαντικός».

Αν είναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την συγκομιδή: «Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίσαμε ομάδες που παλεύουν για πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό άρα αλλάζει και το πλάνο. Μην ξεχνάτε ότι παίξαμε πέντε και όχι έξι παιχνίδια. Δουλεύουν πολύ σκληρά τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Έτσι θα συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ