aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑυτά που άλλαξε ο Βεργέτης

Αυτά που άλλαξε ο Βεργέτης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όταν το ντεμπούτο ενός προπονητή συνοδεύεται με επιβλητική νίκη, σαφέστατα και είναι ό,τι καλύτερο για τη νέα του ομάδα. Γι’ αυτό και το προχθεσινό ευρύ 5-1 της Νέας Σαλαμίνας επί της ΑΕΖ στο Παφιακό ήταν το ιδανικό καλωσόρισμα για τον Στάικο Βεργέτη στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο καθώς επρόκειτο για το πρώτο τρίποντο των ερυθρολεύκων με το πέρας πέντε αγωνιστικών και παραλλήλως τα πρώτα γκολ τους στη σεζόν.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη (0-0), οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν δίχως άγχος. Προφανώς, έπιασε τόπο η δουλειά που έκανε ο Ελλαδίτης προπονητής, ο οποίος τις ημέρες που προηγήθηκαν του αγώνα επικεντρώθηκε στο ανέβασμα της αυτοπεποίθησης.

Όπως μας ελέχθη από παράγοντες του συλλόγου, στην πρώτη εβδομάδα εργασίας του στο Μενεού, ο Βεργέτης έδειξε πως γνωρίζει καλά πώς να κερδίσει έναν ποδοσφαιριστή. Επίσης, σε σχέση με τον προκάτοχό του, Εουτζέν Νεαγκόε, ανέβασε τον ρυθμό της προπόνησης, ενώ έδωσε έμφαση στις επισημάνσεις των λαθών που έγιναν στα ματς που προηγήθηκαν.

Σαφέστατα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πέρα για πέρα θετικές. Ωστόσο ακολουθούν αναμετρήσεις… υψηλού κινδύνου, απέναντι σε ΑΕΚ («Αμμόχωστος»), ΑΕΛ (Τσίρειο) και Ομόνοια («Αμμόχωστος»). Πολύ δύσκολα ματς, στα οποία θα μπορεί να κριθεί καλύτερα η δουλειά του νέου αφεντικού της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ