Νέα Σαλαμίνα: Το συμβόλαιο σε Πάμπο, οι 900.000 ευρώ και ο Κίκο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι Νέα Σαλαμίνα και Πάμπος Χριστοδούλου, αφού όπως όλα δείχνουν μετά την απόφαση των ερυθρολεύκων να συναντηθούν με τον Κύπριο τεχνικό σε για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας δείχνει πως το… νερό μπήκε στο αυλάκι.

Αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται πως οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θ’ αρχίσει σιγά – σιγά και ο προγραμματισμός να μπαίνει στα βαθιά νερά. Η Νέα Σαλαμίνα σύμφωνα και με δημόσιες τοποθετήσεις παραγόντων της θα έχει προϋπολογισμό 30-35% μειωμένο σε σχέση με πέρυσι και θα κυμαίνεται κοντά στις 800-900.000 ευρώ. Το γεγονός αυτό πολύ πιθανόν να αναγκάσει τους ερυθρόλευκους να ψάξουν για ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία «διψασμένους» για διακρίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Πάμπο Χριστοδούλου είναι στο πλαίσιο της οικονομικής περισυλλογής  των ερυθρόλευκων, αλλά και των νέων οικονομικών δεδομένων απόρροια της οικονομικής κρίσης που προκύπτει από την πανδημία του κορωνοϊου. Μισθοί που δόθηκαν σε όλους πέρσι ακόμα και στον κ Χριστοδούλου στον Ολυμπιακό Λευκωσίας από τον Χριστόφορο Τορναρίτη που δύσκολα θα ξαναδοθούν στον Κύπριο τεχνικό.

Πάντως, τα όσα φημολογούνται για πιθανή συνεργασία του Κίκο με τον Πάμπο Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα δεν υφίστανται, αφού δεν υπήρξε καμία επικοινωνία των ερυθρόλευκων με τον ποδοσφαιριστή, σε αντίθεση με την ΑΕΛ, η οποία διά μέσω του Μπερνάντο Βασκονσέλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον αριστερό ακραίο αμυντικό του Ολυμπιακού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ