aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Την πληγώνουν οι «από κάτω»

Νέα Σαλαμίνα: Την πληγώνουν οι «από κάτω»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Γερό χαστούκι δέχτηκε προψές η Νέα Σαλαμίνα από τη Δόξα στο «Αμμόχωστος», έμεινε στην 7η θέση και η προσπάθειά της για είσοδο στο α’ γκρουπ της β’ φάσης δυσκόλεψε αρκετά. Η ήττα (0-1) από την ουραγό της βαθμολογίας σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί έως τη λήξη του β’ γύρου (Ανόρθωση / «Αντώνης Παπαδόπουλος», ΑΕΚ / ΑΕΚ Αρένα, Απόλλων / «Αμμόχωστος» ), προϋποθέτουν αγωνιστική υπέρβαση για την επίτευξη του στόχου. Και αν δεν τα καταφέρει δεν θα έχει παρά να μέμφεται τον «εαυτό» της.

Διότι πέταξε αλόγιστα βαθμούς δεξιά και αριστερά στο τρέχον πρωτάθλημα, απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, μα συνολικά 16 πόντοι χάθηκαν σε παιχνίδια με αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι γνώρισε δύο ήττες από την Πάφος FC, καθώς και ότι απέναντι στη «μονίμως» τελευταία Δόξα πήρε μόλις μία ισοπαλία. Ο απολογισμός των ερυθρόλευκων απέναντι στις πέντε ομάδες που την ακολουθούν στη βαθμολογία είναι 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μάζεψαν δηλαδή τους 14 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΠΟ ΚΑΤΩ»

Αγ. Αντίπαλος Σκορ Γήπεδο Χαμένοι βαθμοί
Πάφος FC 1-2 «Αμμόχωστος» 3
Ολυμπιακός 3-0 «Αμμόχωστος»
Εθνικός 0-2 Δασάκι 3
Παραλίμνι 1-0 «Τάσος Μάρκου»
Δόξα 0-0 Μακάρειο 2
12η Πάφος FC 0-1 «Σ. Κυριακίδης» 3
14η Ολυμπιακός 3-0 Μακάρειο
15η Εθνικός 3-2 «Αμμόχωστος»
17η Παραλίμνι 1-1 «Αμμόχωστος» 2
19η Δόξα 0-1 «Αμμόχωστος» 3

ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΩΛΕΙΩΝ: 16

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ