aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θέμα χρόνου η συμφωνία με τον Βινίσιους

Νέα Σαλαμίνα: Θέμα χρόνου η συμφωνία με τον Βινίσιους

Προ των πυλών είναι ο Βινίσιους στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ χθες (17/6) ανανοινώθηκε και ο Βαρέλα μετά τους Κρέαν και Λοράν.

Πληροφορίες του «Goal», φέρουν τους ερυθρόλευκους να είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (16 συμμετοχές) και προηγουμένως με μεγάλη επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ (2013-18). Η προσθήκη του Βινίσιους, θεωρείται επιτυχία αφού με την εμπειρία του έχει να δώσει πολλά στην ομάδα που «χτίζεται» για τη νέα σεζόν.

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν μπόλικο δρόμο μέχρι να συμπληρώσουν το παζλ των προσθηκών. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις, οπότε η ομάδα που θα παρουσιαστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι καινούργια.

Συγκεκριμένα, θα προστεθεί στο ρόστερ ένας δεξιός μπακ, δύο αριστεροί μπακ, δύο στόπερ, μέσος, εξτρέμ, επιτελικός μέσος και άλλος ένας επιθετικός. Ο αριθμός ίσως είναι μεγαλύτερος εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Νέα Σαλαμίνα έριξαν το βάρος για τις προσθήκες στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ