aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να δει τον ΑΠΟΕΛ στα μάτια

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να δει τον ΑΠΟΕΛ στα μάτια

Όταν στη Νέα Σαλαμίνα έλεγαν και ξανάλεγαν ότι δεν θα είναι κομπάρσοι στα πλέι οφ, ίσως πολλοί να μην τους πίστευαν. Η ομάδα της Αμμοχώστου, όμως, δίνει μέχρι στιγμής πειστικές απαντήσεις και δικαιολογεί με το παραπάνω την εκπληκτική πορεία στη φετινή σεζόν.

Ανταποκρίθηκε από την πρώτη αγωνιστική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, δεχόμενη μόλις μία ήττα από την ΑΕΛ σε πέντε αναμετρήσεις. Στο σημερινό ματς, λοιπόν, στόχος είναι η βαθμολογική συγκομιδή απέναντι σε αντίπαλο που «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, πάει με ορμή στο ΓΣΠ και με αξιώσεις θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός είναι οι Ντισντέλ, Σιαθάς, Χριστοφόρου και Μιντίκκης.

H προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε χθες και στην αποστολή επέστρεψε ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι που ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός αποστολής στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ