aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Πρώτη εντός έδρας ήττα μέτα από ένα 50ήμερο

Νέα Σαλαμίνα: Πρώτη εντός έδρας ήττα μέτα από ένα 50ήμερο

Τελευταία φορά που είχε χάσει στο σπίτι της, το στάδιο «Αμμόχωστος», η Νέα Σαλαμίνα ήταν στις 9 Φεβρουαρίου από την Ανόρθωση. Μάλιστα, με το ίδιο σκορ που έχασε προχθές από την ΑΕΛ, με 2-0. Και τότε δεν είχε σκοράρει, γεγονός που το πλήρωσε.

Ενδιάμεσα των δύο ηττών για τους ερυθρόλευκους, είχαν μεσολαβήσει οι εντός έδρας αγώνες με Αλκή, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα πρώτα δύο με σκορ 1-1 και είχαν κερδίσει με 1-0 την ομάδα της Λάρνακας. Χθες δεν τα κατάφεραν, όμως βλέπουν μπροστά κι ας υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σαφώς και η εμφάνιση της ομάδας του Πουρσαϊτίδη δεν ήταν η αναμενόμενη, σ’ ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πλέον, στη Νέα Σαλαμίνα σκέφτονται την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, την προσεχή Κυριακή. Άλλη μια δύσκολη αποστολή, όμως θα θελήσει να φθάσει σε καλή εμφάνιση και να κυνηγήσει επάνοδο στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ