aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα - Παραλίμνι: Σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα

Νέα Σαλαμίνα – Παραλίμνι: Σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα

Μετά από επτά συναπτά παιχνίδια, η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε χθες βράδυ με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες. Η ομάδα της Αμμοχώστου, χωρίς τον Σάββα Πουρσαϊτίδη (πλέον) στον πάγκο, με τους Ντορεγκαράι (20 πεν., 29′ πεν.) και Καρλίτος (56′, 90’+4) να σκοράρουν από δύο γκολ, επιβλήθηκε με 4-2 στο «Αμμόχωστος» της Ένωσης, ανήλθε στους 52 βαθμούς, έδωσε χαρά στον κόσμο της και παραλλήλως, βύθισε σε σκέψεις τους βυσσινί. Η ομάδα του Σατσιά που προερχόταν από τρεις σερί νίκες και «καιγόταν» για βαθμούς, παρέμεινε στο -1 από τη Δόξα, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του 90λεπτου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλάσιες τελικές από την αντίπαλο (14/7), είχαν την κατοχή (57%), κέρδισαν πολύ περισσότερα κόρνερ (6/1) και μάλιστα, είδαν την μπάλα να σταματά δύο φορές στο δοκάρι (Φερνάντες 14΄, Γεβρέμοβιτς 42΄). Πέτυχαν δύο γκολ (Λαμί 47′, Ντιαβαρά 78′) και εννοείται, θα μπορούσε για άλλα τόσα.

Διά του αντιπροέδρου, Φώτη Τρίαρου, οι βυσσινί εξαπέλυσαν πυρά και του διαιτητή Θεουλή και του VARίστα Κώστα. «Δεν είναι πρώτη φορά που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο… Όποτε έκανε χέρι η Ένωση στην περιοχή ήταν πέναλτι και όποτε διεκδίκησε στην αντίπαλη περιοχή, σφυρίζουμε αδιάφορα», είπε μεταξύ άλλων.

Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με 2-0, γκολ που προήλθαν από την άσπρη βούλα. Το πρώτο μετά από ανατροπή του Τσίκο από τον Κοτσώνη και το δεύτερο σε χέρι του Ντρέκσα. Πέναλτι ζήτησε και το Παραλίμνι σε χέρι του Ντιαγκιτέ, αλλά μετά από παρέμβαση του VARίστα, ακύρωσε ο ρεφ την αρχική του απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ