aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα-Παραλίμνι 2-0: Διπλό χτύπημα σε χρόνο καθυστέρησης

Νέα Σαλαμίνα-Παραλίμνι 2-0: Διπλό χτύπημα σε χρόνο καθυστέρησης

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε σπουδαία νίκη 2-0 εις βάρος του Παραλιμνίου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Δράστες για τη νικήτρια οι Κλίμοβιτς και Τσίκο, αντιστοίχως στο πρώτο και 11ο λεπτό της καθυστέρησης.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες. Ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, που είχε από δύο φάσεις για κάθε ομάδα και κακό στο δεύτερο, που έπρεπε να φτάσει το 75ο λεπτό για να ζεσταθεί.

Σε εκείνο το λεπτό ο Μάντζεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας. Από τη μια πανηγύρισαν οι επιτιθέμενοι, από την άλλη διαμαρτύρονταν έντονα για φάουλ οι αμυνόμενοι.

Τελικά, ο Ροβέρτος Κώστα κλήθηκε να πάει στο on field review από τον Δημήτρη Σολωμού (VAR). Αφού είδε τα ριπλέι, αποφάσισε πως προηγήθηκε φάουλ του Κατσικά στον Ντρέκσα και ότι δεν υπήρχε τέρμα. Ε, όπως καταλαβαίνετε άλλαξαν οι ρόλοι και ήταν η σειρά των Σαλαμιναίων να τα έχουν με τον διαιτητή.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Στο 90’+1 έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μάντζεκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Κλίμοβιτς με νέα κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 90’+11 ο Τσίκο βγηκε στο τετ α τετ με τον Κόστιτς και τον… κρέμασε υπέροχα, βάζοντας τέλος στην αγωνία.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν έβδομοι, ανέβηκαν στους 25 βαθμούς και πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την Ομόνοια και τον Απόλλωνα, που έχουν όμως παιχνίδι λιγότερο. Από την πλευρά τους, οι βυσσινί εξακολουθούν να είναι 11οι με 14 πόντους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Οφόρι, Καρλίτος (60′ Μποτεάκ), Μιγκελίτο (72′ Κλίμοβιτς), Μάντζεκ, Τιάγκο (72′ Τσίκο), Φελίπε (60′ Μαργκάσα), Ντορεγκαράι (86′ Τολεμές).

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (66′ Μαυρουδής), Λουσέρο, Μέιρα (90′ Κατσιάρης), Λαμί (66′ Βούκσεβιτς), Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς (81′ Ρουσιάς).

Σκόρερ: Κλίμοβιτς 90’+1, Τσίκο 90’+11 / –

Κίτρινες: Άδωνη, Ντορεγκαράι, Καστικάς / Μέιρα, Βούκσεβιτς, Μαυρουδής, Ντρέσκα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ