aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: «Όταν η Ομόνοια προβεί σε επίσημη πρόταση θα το συζητήσουμε»

Νέα Σαλαμίνα: «Όταν η Ομόνοια προβεί σε επίσημη πρόταση θα το συζητήσουμε»

Σε αναζήτηση γηπέδου που θα την «στεγάσει» στα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων βρίσκεται (και πάλι) η Ομόνοια, μετά την αρνητική απάντηση των Βρετανικών Βάσεων να χρησιμοποιήσουν το Δασάκι της Άχνας.

Η διοίκηση των πρασίνων επικοινώνησαν με τη αντίστοιχη της Νέας Σαλαμίνας για να διερευνήσουν την πιθανότητα να αγωνιστούν στο «Αμμόχωστος». Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν αρνητικοί και το μήνυμα που έστειλαν στην Ομόνοια είναι να επανέλθουν με συγκεκριμένη πρόταση. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας, Γιώργος Καζαμίας επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Νέας Σαλαμίνας να συζητήσει ενδεχόμενη πρόταση της Ομόνοιας.

«Επίσημη κρούση δεν είχαμε μέχρι τώρα, όμως είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία για να ερωτηθούμε κατά πόσο το γήπεδό μας είναι διαθέσιμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν η Ομόνοια προβεί σε επίσημη πρόταση, να το συζητήσουμε. Έχουμε προνοήσει το γήπεδό μας να είναι έτοιμο για την ημέρα που θα αγωνιστούμε. Πρέπει να γίνει μία σωστή διαχείριση, ενώ υπάρχει και το οικονομικό. Αλλά όλα θα συζητηθούν όταν και εάν έρθει η επίσημη πρόταση. Μέχρι τότε, ότι συζητούμε είναι σε θεωρητικό επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ