Νέα Σαλαμίνα: Οι «νέοι» και το μέλλον τους

Τα χειμερινά αποκτήματα της Νέας Σαλαμίνας βρίσκονται πλέον πάνω-κάτω δύο μήνες στις τάξεις της. Διάστημα ικανοποιητικό για να αξιολογηθεί η παρουσία τους, που μπορεί να «φωτογραφίσει» αν έχουν μέλλον στις τάξεις της.

Ασφαλώς, για τον πρώτο σε συμμετοχές (από τους τέσσερις) Αλαστάιρ Ρέινολντς, ούτε λόγος. Έχει συμβόλαιο ώς τον Ιούνιο του 2021, ενώ η αξία του είναι γνωστή από το προηγούμενο πέρασμά του. Απλώς, να αναφέρουμε ότι έχει 11 εμφανίσεις και 736 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πάμε τώρα στους άλλους. Αρχή με τον Αγκουστίν Γκαρσία, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει εντυπωσιάσει και για να ασκηθεί το δικαίωμα ανανέωσης θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. Αγωνίστηκε εφτά φορές σε 455 λεπτά.

Για άλλους λόγους, είναι δύσκολο να παραμείνει στους ερυθρόλευκους ο Τζαΐλσον Αραούζο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εκπνέει και για να υπογραφεί νέο, θα πρέπει να ισχύσουν διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Διότι φεύγοντας τον Ιανουάριο από την Ομόνοια αποκτήθηκε σε τιμή ευκαιρίας. Το καλοκαίρι, όμως, θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στα προηγούμενα μισθολογικά στάνταρ του. Με τη φανέλα των Αμμοχωστιανών μετρά οκτώ συμμετοχές σε 528 λεπτά.

Τέλος, ο άτυχος Τόνια Τίσντελ, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης των συνδέσμων του καρπού και μάλλον δεν θα αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, πρόλαβε να δείξει πολύ θετικά αγωνιστικά στοιχεία, τα οποία δεν αφήνουν αδιάφορο τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Από τη στιγμή που θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία, το κλίμα παραμονής του είναι ευνοϊκό. Αγωνίστηκε εφτά φορές σε 296 λεπτά και σκόραρε στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ