aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Οι δύο όψεις του «διπλού»

Νέα Σαλαμίνα: Οι δύο όψεις του «διπλού»

Δύο όψεις έχουν τα νομίσματα, λένε, και αναφορικά με την προχθεσινή, δύσκολη νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 στην έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ταιριάζει γάντι. Διότι είναι αλήθεια ότι οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, ωστόσο η εμφάνιση προβλημάτισε.

Από τη μια, είναι η αισιόδοξη άποψη, σύμφωνα με την οποία είναι θετικό στοιχείο να έρχεται το τρίποντο ακόμα και στις άσχημες μίας ομάδας. Διότι χτίζει ψυχολογία και κερδίζει χρόνο ώστε να δουλέψει για να βελτιωθεί στη συνέχεια. Άλλωστε με τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες έφτασε στους εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση.

Από την άλλη, όμως, πώς να μην υπάρχει προβληματισμός όταν οι ερυθρόλευκοι περίμεναν στο μισό γήπεδο, όχι κάποιον επίδοξο πρωταθλητή, μα ομάδα που παλεύει για να σωθεί και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έρχονται μάλιστα δύσκολες εξετάσεις την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα υποδεχτούν τον αλάνθαστο ΑΠΟΕΛ (3Χ3) στο «Αμμόχωστος». Το παιχνίδι θα είναι ασφαλώς πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο, καθώς η καλή βαθμολογική συγκομιδή επιτρέπει στη Νέα Σαλαμίνα, να αγωνιστεί πιο άνετα απέναντι στους πρωταθλητές. Θα χρειαστεί όμως να βελτιωθεί σημαντικά για να αυξήσει τις ελπίδες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ