aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ο αργοπορημένος κύριος Τίσντελ

Νέα Σαλαμίνα: Ο αργοπορημένος κύριος Τίσντελ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στις 30 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τόνια Τίσντελ (φωτό αριστερά) από τη Νέα Σαλαμίνα και όπως αναφερόταν, «θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας». Εντούτοις, εννέα ημέρες αργότερα, ο Λιβεριανός ακραίος επιθετικός δεν έπιασε ακόμα δουλειά με τη νέα ομάδα του. Όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχει ένα πρόβλημα με τη βίζα και δεν του επέτρεψε να αφιχθεί στην Κύπρο.

Ρωτήσαμε σχετικά τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου της Αμμοχώστου Δημήτρη Λάζο. «Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Νιγηρία και περιμένει να λυθούν τα χρονοβόρα διαδικαστικά προβλήματα που προέκυψαν. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιτευχθεί η άφιξή του στη χώρα μας το συντομότερο».

Το θέμα, όμως, είναι ότι άργησε η ενσωμάτωση του τέταρτου χειμερινού αποκτήματος στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής, σε διαφορετική περίπτωση, ίσως τον υπολόγιζε αύριο κόντρα στην Ανόρθωση αντί του Τσαρλς Ελουντού. Όπως και να έχει, τη θέση του τιμωρημένου Καμερουνέζου διεκδικούν οι Θεοδόσης Σιαθάς και Ντάνιελ Σικόρσκι.

Από εκεί και πέρα, οι Ρομάν Τζολοβάρτ και Τζαΐλσον Αραούζο δεν ανέβασαν ρυθμό στις προπονήσεις και όπως διαρρέει από τις τάξεις των ερυθρόλευκων, η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Έτσι, στη θέση του Καταλανού κεντρικού αμυντικού θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί ματς ο Αγουστίν Γκαρσία, ενώ για την αναπλήρωση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ-χαφ «ζεσταίνεται» ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης.

Ο αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας άλλωστε, ήταν βασικός στα πλείστα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να θεωρηθεί δεύτερη επιλογή. Ίσα-ίσα που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά στις άλλες θέσεις της ενδεκάδας, εκτός απροόπτου δεν τις χάνουν οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Κύπρος Χριστοφόρου, Ιβάν Φουστάρ, Κορέια, Ρενάτο Μαργκάσα, Φαρσάντ Νουρ, Τιάγκο και Κίνγκσλι Ονουέγκπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ