aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ο Άγους και ο πάγκος της

Νέα Σαλαμίνα: Ο Άγους και ο πάγκος της

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είναι γεγονός ότι ξάφνιασε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης την περασμένη Κυριακή στο ματς με την ΑΕΛ (2-3), αφήνοντας εκτός από την ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας τον Αγκουστίν Γκαρσία (φωτό δεξιά). Ο Άγκους, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, κάτι για το οποίο πήραμε διαβεβαιώσεις από τους ερυθρόλευκους.

Με δεδομένη την απουσία του Ρομάν Τζολοβάρτ, ο νεοαποκτηθείς Ισπανός ήταν φαβορί για μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε, αποκτήθηκε για να καλύπτει τις συχνές απουσίες του επιρρεπούς σε κίτρινες Καταλανού, μα και επειδή κρίθηκε ανάγκη μετά την αποδέσμευση του Φεντερίκο Ντομίνγκες, ο οποίος δεν ικανοποίησε. Αντί αυτού λοιπόν, απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού προτιμήθηκε να μετατεθεί ξανά ο Άλασταϊρ Ρέινολντς από τη μεσαία γραμμή στα μετόπισθεν.

Μία εβδομάδα προηγουμένως πάντως, ο Άγκους ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Ανόρθωση (0-2), κατά το οποίο γενικά η Νέα Σαλαμίνα ήταν κακή. Έρχεται λοιπόν το αμέσως επόμενο ματς και ο Ισπανός μένει στον πάγκο, κάτι που «φωτογραφίζει» πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του ο Ελλαδίτης προπονητής.

Ωστόσο, μεσολαβούν άλλα 11 παιχνίδια και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια και να κερδίσει ξανά θέση στην ενδεκάδα. Κάτι που αν επιτύχει, θα ανοίξει και τον δρόμο της παραμονής του στις τάξεις των ερυθρολεύκων.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα επαναρχίσει η προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Αλκή στο «Αμμόχωστος». Η προσοχή θα είναι στους Ρομάν Τζολοβάρτ και Τζαΐλσον Αραούζο, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη. Πιο αισιόδοξη είναι η κατάσταση για τον δεύτερο, ο οποίος ανέβασε ρυθμό από την προηγούμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ