aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Με τη δύναμη της έδρας

Νέα Σαλαμίνα: Με τη δύναμη της έδρας

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα (Πάφος 0-1, Απόλλων 1-4), η Νέα Σαλαμίνα δεν θέλει με τίποτα να τριτώσει το κακό και θα ψάξει επάνοδο στις επιτυχίες. Απέναντί της η Ομόνοια, ψηλό το εμπόδιο, όμως παίζοντας στην έδρα της η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι ερυθρόλευκοι στο «Αμμόχωστος» συγκέντρωσαν τους 10 από τους 14 βαθμούς τους.

Με τη δύναμη της έδρας, λοιπόν, η ομάδα του Πουρσαϊτίδη θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να κάνει το βαθμολογικό άλμα. Η τελευταία επιτυχία της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν στο «Αμμόχωστος» επί της ΑΕΚ με 1-0. Και τότε ήταν ψηλό το εμπόδιο, όμως με καλή παρουσία έφθασε στην επιτυχία. Το ίδιο θα επιδιώξει και σήμερα, επίσης απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει τον Χριστοφόρου λόγω καρτών και τον Μαουρίσιο που είναι τραυματίας. Έχει επιλογές και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο. Ο Βεσελόφσκι θα υπερασπιστεί την εστία. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Τσαμπούρη, Φουστάρ και Λαμπό. Σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ θα κινείται ο Σαν Ρομάν, αριστερού ο Κορέια και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μαριάνοβιτς ή Νουρ και Κωστή. Η τριάδα στην επίθεση: δεξιά ο Ελουντού, αριστερά ο Τισντέλ και στην κορυφή ο Ονουέγκμπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ