Νέα Σαλαμίνα: Μαλόν για το… χατίρι του Τζολοβάρτ

Ο Ισπανός δεξιός μπακ Ιβάν Μαλόν (φωτό) προπονείται με τη Νέα Σαλαμίνα, δίχως όμως να σημαίνει απαραιτήτως ότι θα αποκτηθεί. Η ένταξή του στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων έγινε κατόπιν παράκλησης ενός πολύ καλού φίλου του. Ο λόγος για τον Ρομάν Τζολοβάρτ.

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Μαλόν αποδεσμεύτηκε από τον Ερμή και για να μη μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αδράνεια, έψαχνε ομάδα για να προπονείται. Έτσι, ο Καταλανός αμυντικός της ομάδας της Αμμοχώστου ζήτησε να επιτραπεί στον φίλο του να ενταχθεί στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας της Αμμοχώστου. Όπως και έγινε.

Τώρα, αν ο Ισπανός δείξει στις προπονήσεις τόσο εντυπωσιακά στοιχεία, ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας, είναι άλλη υπόθεση. Ρόλο σε αυτό το ενδεχόμενο, ασφαλώς, θα διαδραματίσουν οι οικονομικές αξιώσεις του.

Ατομικά γυμνάστηκαν χθες οι Κίνγκσλι Ονουέγκμπου, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Ρομάν Τζολοβάρτ και Κωνσταντίνος Μιντίκκης. Έτσι, είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» την ερχόμενη Δευτέρα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ