aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΝέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα: Ο σώζων εαυτώ σωθήτω

Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα: Ο σώζων εαυτώ σωθήτω

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ματς κομβικής σημασίας σήμερα στο «Αμμόχωστος», ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα. Η γηπεδούχος χρειάζεται ένα βαθμό για να σωθεί, ενώ η φιλοξενούμενη έχει ανάγκη το τρίποντο για να ελπίζει σε σωτηρία της στην τελευταία αγωνιστική. Σε ενδεχόμενη ήττα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο υποβιβασμού από σήμερα. Αυτό θα γίνει αν παραλλήλως νικήσει η Δόξα τον Εθνικό στο Δασάκι.

Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων της Αμμοχώστου σήμανε… κόκκινος συναγερμός την εβδομάδα που πέρασε. Εκεί που στόχευαν σε συμμετοχή στο α’ γκρουπ, έφτασαν να κινδυνεύουν μία στροφή πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου. Όπως είναι η κατάσταση στη βαθμολογία, έχουν πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ, μα και να υποβιβαστούν!

Εκτός πλάνου του Αντόνιο Κονσεϊσάο βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λουσιάνο Μπεμπέ, Εμιλιάνο Φούσκο και Ιβάν Τσούριουριτς, όπως και ο τραυματίας Σάββας Τσαμπούρης. Το βασικό ερώτημα είναι αν ο Πορτογάλος θα παρατάξει την ομάδα με επιτελικό. Σε αυτό το ενδεχόμενο, τον ρόλο του δημιουργικού μέσου θα επωμιστεί ο Ματίας Αβελάιρας.

Στον αντίποδα, το ματς στο «Αμμόχωστος» είναι όλη η σεζόν για την Καρμιώτισσα, αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει τους κόπους και τις αγωνίες μιας χρονιάς. Οι ήττες από τη Δόξα και τον Ερμή, που προηγήθηκαν, έχουν πάρει πίσω την ομάδα του Λιάσου Λουκά, ο οποίος ωστόσο πιστεύει πως οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να τα καταφέρουν, όσες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σάλιακα, του Αρότσα και του Ταραλίδη. Επανέρχεται όμως ο Αντάμοβιτς, από τον οποίο περιμένει πολλά. Ο Λοκόμπε θα πάρει μάλλον θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ